за нас

Хюндай Лизинг ЕАД е създадена през 2006г. Тя е 100% собственост на „Индустриал Комерс ЕООД”, който е ексклузивен дистрибутор на автомобилите с марка „HYUNDAI” за България от 1998 г.

Създаването на компанията е логичен отговор на нарастващата роля на лизинговата активност в страната и нуждата от специализирано предлагане на лизинг за автомобили. Ето защо, още  в основаването й е залегнала идеята за цялостно лизингово обслужване на клиента. 

За да се реализира тя по най-добрия начин, са заложени и  основните приоритети- както строги и ясни структурни и организационни процеси, така и  квалифицирани кадри, благодарение на които умело се менажира обширното портфолио от услуги.

Същевременното разширяване на автомобилния пазар логично води до идеята  „Хюндай Лизинг”  да започне лизинговане и на автомобили от други марки, освен “HYUNDAI”

„Хюндай Лизинг” предлага обслужване на изключително високо ниво благодарение на доказалото се собствено ноу-хау за гъвкави лизингови схеми и атрактивни условия, опита на специалистите и преките наблюдения върху нуждите и желанията на клиентите.
Част от банките с които работи компанията са известните „Societe Generale”, „Raiffeisen bank”, Юробанк И Еф Джи България АД и „Piraeus Bank”.

Екипът ни се състои от млади, енергични и висококвалифицирани специалисти, с повече от 7 години опит  в лизинговането на автомобили и други форми на разсрочено плащане. Вярваме, че професионализмът, уважението и постоянното високо качество на предлаганите услуги са ключът към трайното доверие, както от страна на клиентите, така и от страна на партньорите ни.